Theme editor

Admin Dashboard istatistik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mikdad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mikdad

Kayıtlı Üye
Konular
6
Meslek
Memur
Thread owner
Selamun aleykum dostlarım, wordpress admin dashboard ta wo coommers için son üyeler, son siparişler, en çok satılan ürünler gibi verileri getirtmek istiyorum bunun için ne tavsiye edersiniz.

Selamun aleykum dostlarım, wordpress admin dashboard ta wo coommers için son üyeler, son siparişler, en çok satılan ürünler gibi verileri getirtmek istiyorum bunun için ne tavsiye edersiniz.

Aleyküm Selam, bu biraz wordpress için profesyonellik isteyen birşey woocommerce altyapısını tamamen özelleştirme yapmak istiyorsunuz sanırım. Bu şekilde woocommerce altyapısı ile bir işlem sağlamadık özel yazılım olarak yaptık fakat konu hakkında bilgisi olan diğer üyeler destek sağlayabilir.

Thread owner
hayır aslında wocommerce menusunun altında istediğim bütün özellikler teker teker var. ama benim istediğim ise dashboard ta görünmesi. hem estetik katar hem müşteri biraz dashboardı kalabalık grafikli görmesi hoşuna gider. bu şekilde şuan ama bu butonların altına biraz grafik vs güzel olurdu
1754592018704.png

hayır aslında wocommerce menusunun altında istediğim bütün özellikler teker teker var. ama benim istediğim ise dashboard ta görünmesi. hem estetik katar hem müşteri biraz dashboardı kalabalık grafikli görmesi hoşuna gider. bu şekilde şuan ama bu butonların altına biraz grafik vs güzel olurdu
Ekli dosyayı görüntüle 59

Wordpress üzerinde yönetim panelinde anasayfa özelleştirme olayı var bu dediğimi araştırın isterseniz

Geri