Theme editor

Kullandığınız Yazılım Dilleri Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admin

Yönetici
Konular
12
Meslek
Yazılım Mühendisi
Thread owner
Selamlar, herkese bugün forum üzerinde birbirimizi daha iyi tanıyabilmek için röportaj şeklinde bir konu açmak istedim.

Web alanında ne tür yazılımlar kullanıyorsunuz?,
Özel yazılım ile ilgileniyor musunuz?, Ağırlık verdiğiniz alan nedir?

Şahsen web alanında wordpress, whmcs, opencart gibi birçok CMS yazılımı ihtiyaçlara göre kullanmaktayım.

Web üzerinde PHP, codeigniter, Laravel, MVC olarak özel yazılım teknolojilerini kullanmaktayım. Bazı durumlarda asp.net kullanımına başvuruyorum.

Web dışında SEO hizmeti ve mobil uygulama geliştirme en önem verdiğim alanlardır.

Forum üyelerimiz olarak sizlerden değerli yorumlarınızı beklemedeyim.

Wordpress, php, delphi be Python ile hobi olarak ilgileniyorum

Evet kesinlikle ama delphi in yerini hiç bir dil tutmuyor en azından benim için

Thread owner
Diğer arkadaşları da merak etmedim değil bakalım kimin ne hünerleri tecrübeleri varmış.

Günümüz backend yazılım dillerinin en güçlü olanlarından biri olan net core ile geliştirmeler yapıyorum. Hayatımda hiç bir zaman hazır script kullanmadım, her zaman özgün yazılım geliştirdim. Her geçen gün de topluluğa bakarak ne kadar doğru bir yolda olduğumuda anladım. Hazır script bir "yazılımcıyı" olduğu yerde sabitler. Teknoloji ilerlerken o ilerleyemez ve gün gelir çoook geride kalır. Ben bu düşüncedeyim.

Herkese iyi çalışmalar

Yaptığım İşler ve kod sıraları.

Web Tasarım: HTML, HTML 5, PHP (css,js), Python, ASP
Yazılım: Python, C++, C#
E-Ticaret: Alt yapı olarak saymaya gerek yok hepsi php genellikle oluyor o yüzden Php Scriptler diyebilirim.
Otomasyon: Yapay zeka ile sitelere ve iş yerlerine otomasyon
Profesyonel Çözümler: Şirketlere danışmanlık v sgibi dil yok
ERP Sistemleri: Phython, Php Scriptler.

Artık adlandırması sizden olsun diyelim. :D

Thread owner
Günümüz backend yazılım dillerinin en güçlü olanlarından biri olan net core ile geliştirmeler yapıyorum. Hayatımda hiç bir zaman hazır script kullanmadım, her zaman özgün yazılım geliştirdim. Her geçen gün de topluluğa bakarak ne kadar doğru bir yolda olduğumuda anladım. Hazır script bir "yazılımcıyı" olduğu yerde sabitler. Teknoloji ilerlerken o ilerleyemez ve gün gelir çoook geride kalır. Ben bu düşüncedeyim.

Herkese iyi çalışmalar

Maşallah, güzel projelerinizi görmek nasip olur umarım.

Geri