Detayhost.net Sitesine Dikkat

admin

Webmaster Forum CEO
Yönetici
Meslek
Developer
Ticaret
0 / 0 / 0
Feedback: 0 / 0 / 0
Selamlar,

Arkadaşlar cümleye nasıl başlayacağımı söze nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum. Güzel bir marka kuruyorsun, markanı kaliteli tutup, profesyonel hizmet vereceğin yerde çakallık, fırsatçılık yaparak milletin ekmeğiyle oynayarak markanı lekelemenin ne anlamı var.

Detayhost.net yetkilisi bana verdiği isim "Zeynel" ama internet üzerinde "Ahmet" olarak firma yetkilisi adı geçen bu firma/şahıs ile 29 Ekim 2024 tarihinde bir forum sitesi kurulumu için anlaşıyoruz. Bizden yazılım hizmeti alacağını onaylıyor, her müşterimiz ile yaptığımız iş sözleşmesini onaylamıyor. R10 üzerinden aldığımız sayılı işlerden bir tanesi olduğu için hem R10 üzerinden iş akışı nasıl oluyor diye test etmek istedik.

Verilen işin %50 kısmından fazlasını tamamlıyoruz, ödemenin yarısını talep ettiğimizde daha önce ben R10 üzerinden dolandırıldım iş bitmeden herhangi bir ödemeyi yapmam şeklinde bildirdi bize, neyse ki aradan geçen 2 gün sonrasında %99 her şeyi tamamladık. İlgili şahıs ile iletişime geçtiğimizde eşim hasta sonra iletişime geçeceğim, sonrasında yazdığımızda kendisinin hasta olduğunu dile getirdi. Bu durumda kıllanmaya başladık zaten başta kıllanmıştık kimsenin hakkına girmeyelim dedik. En son yazdığımızda kendisinin çocuğunun hasta olduğunu söyleyip sonra iletişime geçeceğini bildirdi. Elimizde tek bu şahısa ait iş var sanki bu şahısa göre hareket edeceğiz. Sonrasında R10 üzerinden şikayet konusu oluşturduğumuzda savunma yapması gereken yerde dosyaları silebilirsiniz sizinle çalışmak istemiyoruz cevabını alıyoruz.

İşi bitiriyoruz kendi sunucularında kurulu herşey sonrasında böyle bir cevap, böyle birşey varmıdır. İlgili şahıs/firma hakkında Şikayetvar üzerinden gerekli içerik eklenmesi de yapıldı.

Sonrasında 2-3 kişi tarafından mesaj aldık detayhost.net'e iş yaptık paramızı alamadık, hakkımı vermiyor, yaptığım işin karşılığını alamıyorum şeklinde.

Bu nasıl bir karaktersizlik, nasıl bir terbiyesizlik kendimizi geçtik başka kişilerin rızıklarına sebep oluyor. Adalet terazisi karşısında hiç hesap vermedi bedel ödemedi bu kişi belli ki.

Hizmet alacağınız, iş yapacağınız kişi/firma/markalara dikkat edin mutlaka sonrasında canınız yanmasın, ekmeğinizi kimseye yedirmeyin.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Alptec

Hosting Firması
Moderatör
Meslek
Hosting/Lisans Sağlayıcı
Ticaret
1 / 0 / 0
Feedback: 1 / 0 / 0
Geçmiş olsun

SoloCrowdStrike

Bilişim Sistemleri Destek Uzmanı
Meslek
Bilişim Sistemleri Uzmanı
Ticaret
1 / 0 / 0
Feedback: 1 / 0 / 0
geçmiş olsun. kabul edilebilir değil.

Meslek
Yazılım Uzmanı
Ticaret
0 / 0 / 0
Feedback: 0 / 0 / 0
Bir firmanın adını lekelemesinden daha kötü bir durum yok bence siz doğru olanı yaptınız bana göre x markası nasıl iş yapıyor bilinsin ki ona göre hareket edilsin

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol